Home Spravodajstvo Stanete sa majstrom hovädzej roštenky absolvujte kurz prípravy steakov

Stanete sa majstrom hovädzej roštenky absolvujte kurz prípravy steakov

by v f

255_0001Nikto učený z neba nespadol. Pravidlo platí naprieč rozmanitými oblasťami, pričom varenie nie je výnimkou. Hoci zručná gazdinka si hravo poradí s prípravou akéhokoľvek pokrmu, väčšinou práve steak je kameňom úrazu. Šťavnatý steak, či už krvavý alebo stredne prepečený, je umením profesionálnych kuchárov. Keď sa chcete nechať zasvetiť do tajomstva prípravy tých najlepších steakov, absolvujte kurz Rib Eye Steak. Po jeho absolvovaní sa stanete majstrom hovädzej roštenky.

Kurz prípravy steakov premení kuchára laika na špecialistu. Pod ruky sa vám dostane vysoká hovädzia roštenka so skvelou chuťou. Aby ste rozšírili svoje vedomosti, vedúci kurzu vás zoznámi aj s prípravou ostatných druhov mäsa. Potom stačí naservírovať vhodnú prílohu, ktorá sa stane akousi čerešničkou na tanieri.

Láska prechádza žalúdkom

Možno ste doteraz holdovali kuchyni svojej drahocennej mamičky. Avšak s príchodom novej lásky by ste mali rozširovať svoje kulinárske zručnosti, pretože láska prechádza žalúdkom. Recepty by ste mali mať ako esá v rukáve. A keď si drahá polovička bude myslieť, že už nemôžete žiadnym jedlom prekvapiť, naservírujete jej úžasný steak.

Kurz Rib Eye Steak je vhodný ako darček pre mužov aj ženy, pre začiatočníkov i pokročilých. Medzi davom záujemcov sa objavujú tiež kuchári z praxe. Nie nadarmo sa hovorí, že kováčova kobyla chodí bosá. Hoci si veľa ľudí hovorí, že sú profesionálnymi kuchármi, pripraviť správne steak je pre nich nadľudský výkon.

Kurz je pod záštitou šéfkuchára, ktorý vás prevedie tŕnistou cestou prípravy steakov. A na záver si osobne pripravíte večeru, na ktorej si pochutnáte. Všetky ingrediencie na varenie máte k dispozícii. Kurz trvá cca 3 až 3,5 hodiny a môžete sa po celú dobu obracať s akýmikoľvek otázkami na šéfkuchára.

You may also like